KAÇANIKU-ONLINE
  Vjedh IP
 
Vjedh IP Postimi origjinal eshte bere nga The.Pirates Krijimi i nje Indexi qe te vjedh Ip-ne ne Gjuhen Programuese PHP Se Pari e Hapim Notepad.. Edhe e bejm Paste kete code + Pastaj e bejm Save As... dhe e ruajm me emrin sg1.php Edhe e uploadoim dikund me nje host qe pranon .php files pastaj kur clickojm http://www.hosti.com/index.php IP E victimes te vjen në e-mail e-mailin e ndryshoni ketu: $email = "";
 
  Today, there have been 13 visitors (26 hits) on this page!  

 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=