KAÇANIKU-ONLINE
  Merr ip ne
 
shkon START-RUN- RUN e shkrun NSLOOKUP click OK dhe ju hapet dritarja CMD ne fillim e shkruni SERVER dhe web cili doni edhe click OK pastaj SET TYPE=ANY dhe ENTER pastaj LETS RECAP dhe Enter për fund IN -LS -D webi qe doni dhe enter dhe i merrni informacijonet ci ju duhen
 
  Today, there have been 16 visitors (37 hits) on this page!  

 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=