KAÇANIKU-ONLINE
  Shpejteso Internetin
 
Shpejto Netit mos prit Si Te Rrisim Shpejtesin E Internetit Per ta ber Kete , duhet ti Keni previligjet E Administratorit ... Per te hyre sikur Administrator...duhet tja beni keshtu..: Shkoni Start --> Log Of ... --> Log Of Pasi te Dilni Nga Nga Username Qe Jeni Duke Perdorur Dhe Ju Parashtrohet Pyetje Se Ne Cilin Username Doni Te Kyceni Ne Windowsin Tuaj ju Veproni Atl + CTRL Del dhe kur te ju Paraqitet Nje Dritare e Vogel Shkruani Administrator Dhe Shtypeni Enter Tash jeni te kyqur si Administrator dhe mundemi tja fillojm.... Kjo Ishte Saper Tu Kycur Sikur Administrator.. =============================================== Tash pasi qe jemi te Kyqur Sikur Administrator Mundemi Tja Fillojm... Klikoni Ne .. Start --> RUN --> gpedit.msc dhe Shtypeni Enter Do te ju hapet nje faqe ku do te duhet te veproni: Hapeni "local computer policy" Hapeni "administrative templates" Hapeni "network" Hapeni "QoS Packet Scheduler" Ne Anen e djatht te dritares klikoni ne "limit reservable bandwidth" Dhe klikoni ne "enabled" Pak me posht pasi qe ta beni "Enabled" shkoni ne "Bandwidth limit %" dhe ndrojeni ate prej ne 20 (apo sa eshte) ne 0 dhe klikoni OK.... Pastaj restartoni PC-ne dhe kycuni ne modin normal......dhe to ta shihni ndryshimin...
 
  Today, there have been 16 visitors (39 hits) on this page!  

 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=