KAÇANIKU-ONLINE
  Vjedh Foto
 
Si Mundeni Me Vjedh Foto Qe Ste Lejojn Kthehuni ku ket Ketu ju tregoj si mund te vjedhni foto qe i ka ndalu dikush dhe smundesh me i marr... Se pari nese e dini kete skeni nevoj :p hehe por nese jo lexoje... Se pari ju duhet qe te kini dritaren e fotos qe pe don hapur dhe e prek nje dygme ne tastjer qe thot Print Screen Sys Rq...dhe taj kjo e bon kopje krejt qa duket ne Screen tone..taj duhet me hy ne START > All Programs > Accesories > Paint .... taj ketu e boni Paste dhe e zgjedheni ne anen e majt te faqes ku osht nje kateror e vogel me pika e vizatume dhe e klikoni aty dhe shkoni rreth fotos qe deshironi dhe taj shkon ne File > New taj te del nje dritare e vogel qe thot 'Save changes to untitled?' dhe e klikon 'No'....pas taj e bon Paste taj shkon tek File > Save As... dhe e shkruan emrin e Fotos qe deshiron! Ja ku e keni qysh me vjedh fotot qe smundeni me i marr qe e ke ndalu dikush!
 
  Today, there have been 13 visitors (21 hits) on this page!  

 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=