KAÇANIKU-ONLINE
  Ndrroje pamjen e msn
 
Si t'ja ndrrojme pamjen msn: http://www.msgpluslive.net/ pastaj e downlodon dhe kur te downlodoet e instalon dhe shkon kshtu shkojm NEXT> shkojm INSTALL THE SPONSOR PROGRAM(THENK YOU!) dhe NEXT asht posht edhe ACEPT pastaj shkon OK dhe ACEPT dhe NEXT dhe fillon instalimi pasi te bahet instalimi shkoni GET SKINS TO PERSONALIZE THE LOOK OF YOU MESSENGER........ tani qelet ni faqe dhe cilen don ja ban downloads dhe masi tja bani downloads shkon e E QELNI IMMELLIN dhe shkon te ikona ku e kini downlodu dhe e klikon 2 her dhe shkon IMPORT mshelet msn-ja dhe del ne form tjeter ok kshtu bahet msn-ja si don ti...!
 
  Today, there have been 13 visitors (24 hits) on this page!  

 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=